Onderhoud & reparatie

Klasse maken / Keuringen

U kunt bij Ruijtenberg Shipyard terecht om uw binnenvaartschip tussentijds te inspecteren/ “klasse te maken”. Het klasse maken, ofwel het keuren van het schip, gebeurt met behulp van onze 110 meter lange dwarshelling. Met deze helling kunnen wij uw schip compleet uit het water halen. Dit geeft ons de mogelijkheid het schip volledig schoon te spuiten, waarna de keuring-expert het schip geheel zal controleren op eventuele mankementen (dikte van vlak en/ of kimmen, koelbeunen, roerspeling, schroefasspeling, ballastpomp etc.). Indien er mankementen worden gevonden, worden deze in overleg vakbekwaam gerepareerd door onze professionals. Vervolgens wordt uw schip door ons team geconserveerd en via de helling terug te water gelaten zodat u weer veilig uw vaart kunt hervatten.

Schade

Bij Ruijtenberg Shipyard kunt u terecht voor alle reparaties rondom uw schip. Wij beschikken over de juiste middelen waardoor wij zowel kleine als grote mankementen zowel boven als onder de waterlijn moeiteloos kunnen verhelpen. Daarnaast hebben wij door de jaren een goede naam opgebouwd bij de diverse verzekeringsinstanties op het gebied van het snel en vakkundig herstellen van schade.

Verlenging/inkorten

Daarnaast kunnen wij schepen ook verlengen of inkorten. Met behulp van onze dwarshelling kunnen wij uw schip uit het water halen, uw schip “door de midden branden” , vervolgens een compleet door ons gerealiseerde nieuwe scheepssectie plaatsen (bij inkorten wordt er een sectie uit het schip verwijderd), stellen en wederom vakkundig aflassen..

Ombouw/ verbouw

Het project management team van Ruijtenberg Shipyard neemt alle zorgen uit uw handen door de complete ombouw of verbouw volledig voor u te begeleiden. Onze medewerkers zijn ware experts wanneer het aankomt op de technische aspecten aan boord. Zij weten alles van zowel de elektrische als de de hydraulische kant, maar ook van het ijzerwerk. In dit proces vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk, zodat u precies weet wat er met uw schip gebeurd.

Onderwaterschip

Ook voor het onderhoud aan uw onderwaterschip bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen het onderwaterschip op alle belangrijke punten controleren, denk hierbij aan de speling op het roer en de schroef en de staat van de ballastpomp. Indien nodig kunnen wij op al deze punten reparaties uitvoeren.

Onze medewerkers zijn ware experts wanneer het aankomt op de technische aspecten aan boord. Zij weten alles van zowel de elektrische als de de hydraulische kant, maar ook van het ijzerwerk. In dit proces vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk, zodat u precies weet wat er met uw onderwaterschip gebeurd.

Ruijtenberg Shipyard gaat geen nautische uitdaging uit de weg. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vakkundig & snel

Afmeergelegenheid
135 meter

Twee afbouwkades

Dwarshelling
110 meter