Nieuwbouw & Afbouw

In de afgelopen 100 jaar heeft Ruijtenberg Shipyard al bijna 200 nieuwbouw vaartuigen gemaakt op de werf in Raamsdonksveer. Denk hierbij aan vaartuigen als droge-lading-schepen, veerboten, rondvaartschepen, pontons en vele anderen.

Casco

Naast het feit dat de vakmensen van de werf zelf het casco kunnen bouwen is het leveren van casco schepen uit het buitenland ook een activiteit van de werf. Met haar historie in de casco bouw kunt u bij ons ook op tekening gemaakte schepen bestellen. Het casco kan gemaakt worden in China of Roemeniƫ en zal onder begeleiding van een projectmanager gebouwd worden. De ervaren mensen van Ruijtenberg shipyard zorgen voor een goed op elkaar afgestemde combinatie van casco bouw, transport, afbouw en oplevering van uw project. Met ons project management team zijn we in staat om de afbouw/opbouw voor u te begeleiden en zorgen we dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Turnkey-afbouw

Bij Ruijtenberg Shipyard vinden wij het uiterst belangrijk om u compleet te ontzorgen. Dit betekent dat wij gaan voor een Turnkey projectaanpak. Wij verzorgen uw af- en/of ombouw van A tot Z, zowel op onze eigen werf als ergens anders. Wij weten hoe belangrijk het is om goed samen te werken in de bijzondere wereld van de binnenscheepvaart. Daarom streven wij altijd naar een ultiem samenspel tussen de eindgebruiker en de afbouwer.

Hermotorisering

Bij Ruijtenberg Shipyard kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw motor. Wanneer uw motor toe is aan hermotorisering, zullen wij alle onderdelen demonteren en indien nodig vervangen. Heeft uw schip andere machinale aanpassingen nodig? Ook deze kunnen wij vakkundig aanpakken.

Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers maar onderhouden goede banden met alle leveranciers. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs leveren.

Refit

Is uw schip toe aan een update, omdat deze niet meer voldoen aan de gestelde eisen? Geen enkel probleem. Op onze scheepswerf kunnen wij alle werkzaamheden uitvoeren zodat uw schip weer helemaal voldoen aan de huidige eisen van deze tijd. Hierbij begrijpen we dat de wensen van elke scheepseigenaar anders zijn, daarom gaan wij graag uitgebreid met u in gesprek om zo een plan op te stellen die compleet bij uw verwachtingen aansluit. Wilt u weten wat wij voor u en uw schip kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ruijtenberg Shipyard gaat geen nautische uitdaging uit de weg. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vakkundig & snel

Afmeergelegenheid
135 meter

Twee afbouwkades

Dwarshelling
110 meter