constructie

De scheepsbouw-afdeling van Ruijtenberg Shipyard is ook uitermate geschikt voor het creƫren en leveren van constructiewerk. Dankzij ons vakkundig personeel en de opgedane kennis in ons ruim 100 jarig bestaan is het bouwen en/ of repareren van gecompliceerde constructiedelen in de meeste gevallen geen enkel probleem.

Woon- en accommodatie-units

Ruijtenberg Shipyard beschikt over een scheepsbouw-afdeling waar wij op maat gemaakte casco-secties en constructiewerken produceren. Over de jaren heen hebben wij al vele mooie projecten mogen maken voor de offshore industrie. Denk hierbij aan accommodatie-units, smit-type brackets en fairleads. Wij hebben een professionele constructie-afdeling die zelf zowel het tekenwerk als de bouw van het constructiewerk leveren.

Bovenbouw

Ruijtenberg Shipyard is de perfecte partner wanneer u als scheepsbouwer de bouw van bepaalde sectie-delen voor uw schip wilt uitbesteden. Hier kunt u bijvoorbeeld voor kiezen als u zelf niet de benodigde, vakkundige kennis in huis hebt. Met ruim 100 jaar ervaring kunt u er op rekenen dat wij altijd het juiste vakmanschap kunnen bieden. Daarnaast bespaart u met het uitbesteden van de bouw van uw nieuwe bovenbouw kostbare tijd.

Offshore

U kunt bij Ruijtenberg Shipyard ook terecht voor uw offshore projecten. Wij hebben in de afgelopen jaren al diverse offshore pontons voor gerenommeerde bedrijven mogen bouwen. Benieuwd wat wij voor uw offshore project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten gaan graag met u in gesprek.

Op maat

Wilt u afwijken van de standaard markt? Geen enkel probleem! Wij helpen u graag met al uw speciale wensen op maat. Denk hierbij aan constructies in weg-, water- en woningbouw. Wij geven u graag advies, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Ruijtenberg Shipyard gaat geen nautische uitdaging uit de weg. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vakkundig & snel

Afmeergelegenheid
135 meter

Twee afbouwkades

Dwarshelling
110 meter